hrzn het elfde uur omslag v2.0Vanaf 6 september 2018 verkrijgbaar! Wil je graag naar de boekvoorstelling op 6 september komen? Schrijf je in via deze link!

Korte inhoud

Op 11 november 1918, rond 5 uur ’s ochtends, besloten de geallieerde en Duitse onderhandelaars dat de wapens exact om 11 uur zouden zwijgen. Na 1561 dagen was de strijd voorbij.Pieter Serrien vertelt de duizelingwekkende geschiedenis van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Een politieke thriller van formaat, doorspekt met persoonlijke getuigenissen over de laatste 24 uur voor de wapenstilstand. 

Herbeleef de laatste dramatische uren van WO1

De bikkelharde wapenstilstandsonderhandelingen in het Bos van Compiègne

De vlucht van de onttroonde Duitse keizer naar Nederland

De bloedige strijd om Bergen, Gent en de Maasoevers

De revoluties in Berlijn, Rotterdam, Brussel en Antwerpen

Het politieke schaakspel in Den Haag en Loppem 

Het massale sterven door de Spaanse griep

De vluchtelingenstromen in het zog van de Duitse terugtrekking

De laatste slachtoffers door geallieerde bombardementen en munitieongelukken

De laatste gesneuvelden van de Groote Oorlog

 

Reserveer nu al jouw exemplaar:

Vanaf het najaar van 2018 geef ik een lezing over mijn nieuwe boek. Wil je graag een lezing organiseren, contacteer me dan via deze link.

Lezingbanner.jpg

Gloednieuwe lezingentournee van Pieter Serrien! Vanaf het najaar 2018 stelt hij zijn nieuwe boek het elfde uur voor. Aan de hand van getuigenissen van onderhandelaars, politici, burgers en uiteraard militairen vertelt Pieter de duizelingwekkende en verrassend gewelddadige geschiedenis van de laatste dag van WO1: 11 november 1918, dit jaar exact honderd jaar geleden. Organiseer nu een lezing! Al vijf keer geboekt voor de uitgave bekend was!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren