Wil je zelf een lezing, wandeling of workshop organiseren? Meer info vind je via deze link.

Klik hier voor een overzicht van de voorbije evenementen.

 

 

13 december 2019: In alle betere boekhandels!

Nieuw boek! – Vandaag ligt mijn achtste boek in de winkel. Afgelopen zomer reisde ik naar Israël om de getuigenis van de 102-jarige Eva Fastag op te tekenen. Het resultaat is een tweede boek in de reeks De laatste getuige. Meer info via deze link!

16 december 2019: Antwerpen

Herdenking – We herdenken de dodelijkste bomaanslag uit de geschiedenis: de V2 op Cinema Rex. Om 15 uur spreken we af aan de herdenkingstegel aan de ingang van de UGC op de De Keyserlei. Er zal ook een vertegenwoordiging van de stad zijn.

18 december 2019: Kontich

Boekvoorstelling – In de Standaard Boekhandel van mijn hometown mag ik mijn nieuwste boek voorstellen. Ik vertel over hoe de gesprekken met Eva Fastag verliepen, hoe het boek tot stand kwam en waarom dit zo’n belangrijke oorlogsgetuigenis is. Iedereen welkom om 20 uur! Graag inschrijven in de winkel of door te mailen naar: sb.kontich@standaardboekhandel.be

Via deze link vind je het Facebookevenement!

4 februari 2020: Zoersel

Lezing V-bommen – Werkgroep De Bijl en de gemeentelijke bibliotheek organiseren een avond over de V-bommenterreur, met een speciale link naar de streek. 20 uur, € 7 (drankje inbegrepen), de Bijl, Dorp 1, Zoersel.

5 april 2020: Mortsel

Herdenking – Meer info volgt.

25 april 2020 – Antwerpen

Lezing V-bommen – In het MAS (!) geef ik een lezing over de V-bommenterreur die 75 jaar geleden de stad trof. 20u. Meer info volgt!

27 april 2020: Bierbeek

Lezing bommen op België – Een speciale lezing over de bombardement op de streek tijdens WO2 en de V-bommenterreur. 20u Theaterzaal Cultuurcentrum De Borre. Meer info volgt nog.

10 mei 2020: Merelbeke

Lezing bommen op België – Een unieke lezing over de geallieerde bombardementen op België tijdens de Tweede Wereldoorlog, uiteraard met nadruk op wat er op 10 april en 10 mei 1944 in Merelbeke gebeurde. Om 11 uur. Meer info volgt.

17 mei 2020: Sint-Niklaas

Lezing Zo was onze oorlog – Meer info volgt. Ter gelegenheid van 75 jaar einde WO2 en de herdenking van het bombardement op de stad van 17 mei 1940.

8 september 2020: Mortsel

Gespreksavond – In de bibliotheek van Mortsel ga ik op vraag van Davidsfonds Mortsel in gesprek met een leesgroep over mijn verschillende boeken. Meer info volgt.

11 november 2020: Wilrijk

Lezing 11 november 1918 – In het Wilrijkse districtshuis herdenk ik met een lezing over mijn boek Het elfde uur 102 na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Meer info volgt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

5 gedachten over “Agenda

  1. Waar vindt de tentoonstelling “V-bommen terreur op het Kiel” op 8 december 2019 plaats? We willen daar met vader (88) naartoe gaan, want hij gaat waarschijnlijk nog familie en vrienden terugvinden op foto’s van toen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s