Wil je zelf een lezing, wandeling of workshop organiseren? Meer info vind je via deze link.

Klik hier voor een overzicht van de voorbije evenementen.

Door de coronapandemie gaan veel lezingen dit najaar niet door. Op deze pagina zullen de nieuwe data hopelijk snel bekend gemaakt worden.

11 november 2020: Wilrijk (AFGELAST)

Lezing 11 november 1918 – In het Wilrijkse cultureel centrum herdenk ik met een lezing over mijn boek Het elfde uur 102 na het einde van de Eerste Wereldoorlog. De lezing gaat door in het CC de Kern van Wilrijk om 10.30 uur, aansluitend op de Wilrijkse herdenking. Dit evenement gaat niet door door corona…

15 november 2020: Sint-Pieters-Leeuw (UITGESTELD)

Lezing V-bommenterreur – Naar aanleiding van 75 jaar na het einde van WO2 geef ik een lezing over de V1- en V2-bommenterreur in de laatste maanden van dat conflict. 10.30 uur, gratis, maar inschrijven verplicht. De lezing gaat door in het wat ruimere Zonnig Leven, Jan Vanderstraetenstraat 198, Sint-Pieters-Leeuw. Dit evenement is uitgesteld naar de lente van 2021.

29 november 2020: Mortsel (UITGESTELD)

Optreden – Ten voordele van de vzw 5 april 1943 geeft Roland Bergeys een optreden Korenbloemblauw. Een heel bijzondere avond die ik mag inleiden in de Kaleidoscoop, meer info volgt. 19u30. Meer info via deze link. Dit evenement is uitgesteld door de coronapandemie. Waarschijnlijk gaat het door in april 2021.

3 februari 2021: Wilrijk

Lezing bommenterreur – Ik vertel aan de hand van mijn boeken Tranen over Mortsel en Elke dag angst hoe het gevaar uit de lucht tijdens de Tweede Wereldoorlog voor terreur zorgde in Wilrijk en omgeving. Meer info volgt.

8 mei 2021: Merelbeke/Melle

Een unieke lezing over de bommenterreur die ons land teisterde tijdens de Tweede Wereldoorlog. 19.30 uur, Kerk Flora.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

11 mei 2021: Mortsel

Gespreksnamiddag – In de bibliotheek van Mortsel ga ik op vraag van Davidsfonds Mortsel in gesprek met een leesgroep over mijn verschillende boeken. 14 uur tot 16 uur. Meer info volgt.

7 gedachten over “Agenda

  1. Waar vindt de tentoonstelling “V-bommen terreur op het Kiel” op 8 december 2019 plaats? We willen daar met vader (88) naartoe gaan, want hij gaat waarschijnlijk nog familie en vrienden terugvinden op foto’s van toen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s