Wil je zelf een lezing, wandeling of workshop organiseren? Meer info vind je via deze link.

Klik hier voor een overzicht van de voorbije evenementen.

 

22 mei 2022: Sint-Lievens-Houtem

Lezing – Ik ben uitgenodigd door Heemkunde Houtem om te praten over Eva Fastag en Louis Boeckmans. Gratis voor leden en 5 euro inkom voor niet-leden, om 10u CC De Fabriek, Fabriekstraat 19, 9520 Sint-Lievens-Houtem, met gezellige receptie achteraf. Zie het Facebookevenement en ook Uit in Vlaanderen via deze link. Inschrijven (niet verplicht): 053631275

17 september 2022: Kessel

Lezing – In het Fort van Kessel geef ik een lezing over de bombardementen op Antwerpen (Mortsel en V-bommen). 20u. Meer info volgt.

10 november 2022: Kontich

Lezing – Naar aanleiding van de Wapenstilstand mag ik in mijn bekende Kontich een lezing geven over Het elfde uur. 20 uur, Atenakapel.

1 april 2023: Mortsel

Herdenking – Officiële plechtigheid op het Mortselse ereperk ter gelegenheid van 80 jaar na het bombardement van 5 april 1943.

5 april 2023: Mortsel

Herdenking – Op een hartverwarmende, bijzondere en serene manier staan we in Mortsel stil wat er exact 80 jaar geleden op 5 april 1943 gebeurde.

7 april 2023: Mortsel

Lezing – In het Mark Liebrechtcentrum geef ik een unieke voordracht over de getuigenissen van het bombardement op Mortsel. Inschrijvingen zijn via de stad Mortsel binnenkort al mogelijk.

7 gedachten over “Agenda

  1. Waar vindt de tentoonstelling “V-bommen terreur op het Kiel” op 8 december 2019 plaats? We willen daar met vader (88) naartoe gaan, want hij gaat waarschijnlijk nog familie en vrienden terugvinden op foto’s van toen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s