Vandaag was ik te gast bij de Interne Keuken van Sven Speybrouck en Koen Fillet op Radio 1. Ik vertelde over mijn nieuwe boek Het elfde uur. Herbeluisteren kan via deze link. Of via de podcast-app van Radio 1 (of een andere zoals itunes). U weze gewaarschuwd: op het einde begin zowaar te zingen…

En dat smaakt naar meer! Met veel plezier vertel ik binnenkort op radio Klara over mijn boek. In een podcast van 24 afleveringen, één voor elk uur, gids ik jullie vanaf 10 november 11 uur tot 11 november 11 uur doorheen  de waanzinnige geschiedenis van de laatste 24 oorlogsuren. De aankondiging en een trailer kan je alvast via deze link horen!

Op Radio 1 verscheen een artikel over mijn boek: lees hier over de laatste gesneuvelden van WO1

Interne Keuken

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s