Naar aanleiding van het verschijnen van Elke dag angst (meer info), publiceerde ik op mijn website een lijst van alle dodelijke V-inslagen in België en Nederland. Bijna wekelijks publiceer ik een of meer verhalen achter de opgelijste bombardementen. Hieronder vind je de derde reeks van tien verhalen. De link naar het verhaal vind je door op de plaats te klikken.

5 gedachten over “Verhalen over de V-bommenterreur (3)

  1. Met interesse uw geweldig opzoekwerk gelezen. Graag had ik meer geweten over de bominslag op het centraal station februari 1945. Mocht u nog verwijzingen hebben, verneem ik dit graag. Vriendelijke groet. Lyssens Helga

  2. Is er ook info (met name lijst van slachtoffers) van de V1 inslag te Niel in februari 1945 aan de Boomsestraat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s