Ondertussen ben ik al vijf jaar bezig met het verzamelen van info over de V-bominslagen in België en Nederland. Een kleine 800 dodelijke inslagen kon ik achterhalen. Van tientallen daarvan lukte het me om specifieke verhalen te vinden. Hieronder staan de nieuwe geschiedenissen van opnieuw tien (voor de negende keer al!) V-inslagen. Ditmaal ook met een kaart met de locatie van de inslag.

Meer weten? Lees mijn boek Elke dag angst!

Een gedachte over “Verhalen over de V-bommenterreur (9)

  1. Kan je de V1. V2 terug vinden in een krant Gentse krant

    Een zware V1 is gevallen op een kasteel Luchteren Vlak daarnaast had je het Maria te huis voor weeskinderen Ook de school aan de kerkje voor lokale kinderen en weeskinderen

    De zuster van Liefde hebben daar gewerkt van 1874 tot 1974 Zijn daarna terug naar Waasmunster gegaan Ik ben zeker als je het klooster in Waasmunster bezoekt moeten er getuigenissen of foto’s in het klooster of kerkgemeenschap in Waasmunster archief terug te vinden zijn van deze bom Mijn moeder heeft de ontploffing meegemaakt samen met haar zuster Periode van de vergelding ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s