Dit weekend trap ik in Bilzen mijn geuzentournee af! Een jaar lang zal ik in Vlaanderen en Nederlanden vertellen over de bijzondere geuzengeschiedenis. Hieronder een overzicht van de reeds geplande vertellingen:

 • 30 april: Bilzen – Tickets
 • 11 mei: Oostende – Tickets
 • 30 mei: Halle-Beersel
 • 17 juni: Antwerpen – Tickets
 • 24 september: Ranst
 • 5 oktober: Tessenderloo
 • 13 oktober: Brakel – Tickets
 • 15 oktober: Antwerpen
 • 19 oktober: Hove
 • 27 oktober: Diksmuide
 • 15 november: Schelle – Tickets
 • 17 november: Heuvelland – Tickets
 • 15 december: Temse

Meer info? Zie mijn agenda voor verdere details!

Ondertussen heb ik groot geuzennieuws, maar dat moet ik nog even voor mij houden. Ik mag wel al delen dat ik mocht langsgaan bij Roland en Leentje van het Boekenfoyer. Mijn passage kan je hieronder bekijken.

Een gedachte over “Start geuzentournee

 1. Pieter Serrien neemt je mee op een fascinerende trip en raast als een volleerd entertainer door de verborgen geschiedenis van de Geuzen in de Lage Landen. Een originele en uiterst “geanimeerde” lezing (in meerdere opzichten, maar meer verklappen wij niet!) vol “cliffhangers” die je na afloop onmiddellijk naar zijn boek doet grijpen. Beslist een aanrader. Vive le Geus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s