Op de website www.5april1943.be publiceer ik sinds de 75ste herdenking van het bombardement de foto’s van slachtoffers die we dankzij het herdenkingsproject een gezicht hebben kunnen geven. Vanaf nu publiceer ik ze ook hier.

Lees hier hoe je kan deelnemen aan het project.

Ondertussen konden maar liefst 77 slachtoffers een gezicht krijgen. Hieronder staan de tien nieuwste herdenkingsfoto’s. Door te klikken op de foto, ga je naar de herdenkingspagina waar je een reactie kan achterlaten. (Klik hier voor deel 1deel 2 en deel 3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s