Een half jaar geleden heb ik mijn boek Tranen over Mortsel omgezet in een historische wandeling. Zestien inox panelen en een stevige wandelbrochure leiden je rond in het gehavende Mortsel van 5 april 1943. Als je de wandeling graag eens onder mijn begeleiding wilt doen, kan dat. Op zaterdag 20 november gids ik een groep van ongeveer twintig à dertig man rond.

Wil je meewandelen? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar: pieter@geheugencollectief.be

Per deelnemer vraag ik vijf euro. We spreken af om 13u, aan de Heilig-Kruisstraat nr. 16, Mortsel. Buiten misschien wat regenkledij hoeft u niets mee te brengen, de wandeling is volledig te voet. We eindigen op de begraafplaats in Mortsel-Dorp waar we met de auto naar toe rijden.

Meer info vind je op deze pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s