Veel te lang zijn vele lezingen afgelast of uitgesteld. Nu komen de aanvragen volop terug binnen. De komende week belooft heel druk te worden. Wie weet tot een van de?

Morgen 4 november mag ik gaan signeren op het gloednieuwe boekenfestival Lees! (opvolger van de Boekenbeurs). Je vindt mij Signeersessie op de stand van Overamstel en Standaard Boekhandel in Hal 1 van 12.30 uur tot 14 uur. Zie ook deze link.

Woensdagavond 10 november geef ik een unieke lezing over de geallieerde bombardementen tijdens WO2 in Merelbeke. 19 uur in de OLV-kerk. De lezing is gratis, maar reserveren is wel verplicht en kan via deze link.

Donderdagvoormiddag 11 november herdenk ik de Wapenstilstand met een lezing over Het elfde uur in Wilrijk. Ook deze lezing is gratis. Alle info via deze link.

Sinds vandaag kan je tickets reserveren voor de première van een nieuwe lezing over de Louis Boeckmans (die afgelopen zomer overleed) in het Cultuurhuis van Tessenderlo op 9 december. Zorg dat je erbij bent! Deze link! Of cultuurhuis@tessenderlo.be of 013 35 53 20 (7 euro inkom).

Wil je zelf een lezing organiseren? Dat kan altijd!

Alle info vind je via deze link.

Een gedachte over “Eindelijk: een najaar vol lezingen!

  1. goedemorgen Pieter,
    nadrukkelijk volg ik je de mij toegezonden mails, en denk aan je ongelooflijke energie en know how en je weten en interessen….Doet goed dat jij bestaat.. ik wens je veel succes met je lezingen, want inwoner van Den Haag, ligt het wat ingewikkeld om zomaar even over te steken naar het Belgische, jouw nieuwsbron komt vanzelf weer via de mail binnen, waarvoor zeer veel dank. Succes met alle aktiviteiten en blijf gezond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s