Twee maanden na het afscheid van Eva Fastag (1917-2021) deel ik graag enkele nieuwtjes. Sinds kort ligt de nieuwe druk in de boekhandel. Omdat het gaat over een speciale druk (POD voor de kenners), is er een nieuw ISBN-nummer: 9789464102116 (belangrijk voor boekhandelaars).

Tegelijk is ook de Franse vertaling van het boek verschenen. Voorlopig is die nog niet zo gemakkelijk te verkrijgen, enkel door contact op te nemen via deze link. Het boek kost 15 euro (zonder verzendingskosten). De familie van Eva en ik zijn dankbaar voor deze Franse vertaling. Dominique Fritsch, een vriendin van Eva uit Straatsburg, spaarde kosten noch moeite om deze vertaling te doen. Er is ook een Engelse vertaling, door Nina Roelofs (die ook in Ma’agan Michael woont), maar die is nog niet uitgegeven. Wie weet…

Al een tijd geleden spraken de mensen van Bubblepath Productions twee “Laatste Getuige”-boeken als audiobooks in. Ze waren al eerder beschikbaar op Luisterrijk en Storytel. Maar sinds kort staan deze ook op Spotify! Zie hieronder!

2 gedachten over “Nieuwe druk én Franse uitgave Eva Fastag! En Spotify!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s