Een half jaar geleden heb ik mijn boek Tranen over Mortsel omgezet in een historische wandeling. Zestien inox panelen en een stevige wandelbrochure leiden je rond in het gehavende Mortsel van 5 april 1943. De brochure is verkrijgbaar in het Cultureel Centrum in de Heilig Kruisstraat. Als je de wandeling graag eens onder mijn begeleiding wilt doen, kan dat. Op zondag 5 september gids ik familie, vrienden en kennissen rond. Je kan kiezen tussen de voor- of de namiddag:

1) Voor wie liever te voet gaat is er een kortere wandeling in de voormiddag. We spreken af om 10u aan de Heilig-Kruiskerk (Heilig-Kruisstraat nr. 16 aan het Mark-Liebrechtcentrum). De wandeling duurt een goed uur, waarna we nog even (best per auto) naar de begraafplaats in Mortsel-Dorp trekken.

2) In de namiddag doen we de volledige tocht per fiets. We spreken af om 14u aan diezelfde kerk. De fietstocht duurt ongeveer 3 uur.

Om het geheel wat te bekostigen vraag ik op het einde een vrijwillige bijdrage.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar pieter@geheugencollectief.be of 0498/76.82.97 met vermelding van voor- of namiddag.

Indien je met een grotere groep wil komen, stel ik voor om een aparte datum te zoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s