Foto Gemeenteplein 5 april

De herdenking van het bombardement op Mortsel, dit jaar 71 jaar geleden, gaat door op zaterdag 5 april 2014. Om 10u30 is er een speciale mis in de Heilig-Kruiskerk. Aansluitend is er de jaarlijkse herdenkingsplechtigheid en bloemenhulde om 12u aan het ereperk. Iedereen is welkom.

Ik organiseer op 5 april 2014 een fietstocht over het bombardement. We vertrekken met onze fiets om 9u30 aan de Heilig-Kruiskerk en fietsen tot aan het ereperk om 11u45. Nadien kan u de herdenking bijwonen. Interesse? Inschrijven kan via pieter.serrien@gmail.com (inschrijven verplicht + 8 euro bij aanvang). Via deze link vindt u de uitnodiging op Facebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s