Ik kan deze maand nog 35 laatste getuigen van het bombardement van 5 april 1943 op Mortsel laten interviewen door leerlingen. Daarvoor heb ik uw hulp nodig. Indien u nog namen heeft van getuigen die tot nu hun verhaal niet of beperkt konden doen, laat me dit zeker weten. Enkel zo kan ik deze unieke kans ten volle benutten.

Mail: pieter@geheugencollectief.be

Lees hier meer over het project

Bedankt!

Pieter

Een gedachte over “Gezocht: Nieuwe getuigen van 5 april 1943

  1. Ik ben geboren “dankzij” het bombardement van Mortsel op 5 april 1943.
    Mijn vader is geboren op 11 augustus 1945 ter vervanging van zijn broertje, Ronny Verloo, die overleed in dit trieste gebeuren.
    Gemengde gevoelens…
    Nancy Verloo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s