In 2013 is het zeventig jaar geleden dat de Amerikaanse luchtaanval plaatsvond en in Mortsel willen ze dit op een gepaste manier herdenken. In april wordt de eerste steen van het herdenkingspaviljoen gelegd, waar de resultaten van mijn onderzoek te bezichtigen zullen zijn. Vandaag kan ik trots aankondigen dat diezelfde maand mijn boek Tranen over Mortsel wordt heruitgegeven bij Manteau (WPG Uitgevers).

De herziene editie van Tranen over Mortsel wordt een aanvulling op de eerste druk van 2008. De oorspronkelijke getuigenissen blijven, maar worden aangevuld met  tientallen nieuwe verhalen die ik de laatste vier jaar onderzocht.

Komend half jaar ga ik de getuigenissen verder verwerken en wil ik het project ‘de namen van 5 april‘ een plaats geven in mijn boek. En daarvoor heb ik uw hulp nodig!

Zie ook: artikel in Het Nieuwsblad

Een gedachte over “Tranen over Mortsel wordt opnieuw uitgegeven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s