Wil je zelf een lezing, wandeling of workshop organiseren? Meer info vind je via deze link.

Klik hier voor een overzicht van de voorbije evenementen.

 

 

22 februari 2020: Hasselt

Boekvoorstelling – Ook in hartje Limburg vertel ik graag over het waanzinnige verhaal van Eva Fastag. In Standaard Boekhandel van Hasselt, uur wordt nog bekend gemaakt.

18 maart 2020: Kieldrecht

Lezing V-bommen – Ook in Kieldrecht mag ik gaan vertellen over de V-bommenterreur en mijn boek Elke dag angst. 20u. Meer info volgt snel!

Vanaf 27 maart 2020: Antwerpen

Tentoonstelling – Onder dezelfde titel als mijn boek Elke dag angst heeft het Antwerpse MAS een tentoonstelling gemaakt over de V-bommenterreur van 75 jaar geleden. Die gaat vandaag open voor het publiek. Ik maakte het stuk over het ondergrondse concentratiekamp Dora, waar de V-wapens werden gefabriceerd. De tentoonstelling loopt tot 31 mei 2020.

Meer info? Website van het MAS.

4 april 2020: Mortsel

Herdenking – Meer info volgt.

6 april 2020: overal!

Televisie – De eerste uitzending van de driedelige reeks Ten oorlog: de bevrijding van Vlaanderen die ik samen met Arnout Hauben en De Chinezen heb gemaakt. Eerste beelden: deze link!

25 april 2020 – Antwerpen

Lezing V-bommen – In het MAS (!) geef ik een lezing over de V-bommenterreur die 75 jaar geleden de stad trof. 20 uur. Meer info volgt!

27 april 2020: Bierbeek

Lezing bommen op België – Een speciale lezing over de bombardement op de streek tijdens WO2 en de V-bommenterreur. 20u Theaterzaal Cultuurcentrum De Borre. Meer info volgt nog.

8 mei 2020: Sint-Pieters-Leeuw

Lezing V-bommenterreur – Naar aanleiding van 75 jaar na het einde van WO2 geef ik een lezing over de V1- en V2-bommenterreur in de laatste maanden van dat conflict. Meer info volgt!

10 mei 2020: Merelbeke

Lezing bommen op België – Een unieke lezing over de geallieerde bombardementen op België tijdens de Tweede Wereldoorlog, uiteraard met nadruk op wat er op 10 april en 10 mei 1944 in Merelbeke gebeurde. Om 11 uur. Meer info volgt.

17 mei 2020: Sint-Niklaas

Lezing Zo was onze oorlog – Meer info volgt. Ter gelegenheid van 75 jaar einde WO2 en de herdenking van het bombardement op de stad van 17 mei 1940. Begin lezing: 15.45 uur.

8 september 2020: Mortsel

Gespreksavond – In de bibliotheek van Mortsel ga ik op vraag van Davidsfonds Mortsel in gesprek met een leesgroep over mijn verschillende boeken. Meer info volgt.

11 november 2020: Wilrijk

Lezing 11 november 1918 – In het Wilrijkse districtshuis herdenk ik met een lezing over mijn boek Het elfde uur 102 na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Meer info volgt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

5 gedachten over “Agenda

  1. Waar vindt de tentoonstelling “V-bommen terreur op het Kiel” op 8 december 2019 plaats? We willen daar met vader (88) naartoe gaan, want hij gaat waarschijnlijk nog familie en vrienden terugvinden op foto’s van toen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s