Terugblikken op het afgelopen jaar deed ik drie jaar geleden met een fotoreportage over 2013 (deze link om het bericht te herlezen). 2016 zal voor mij onder meer het jaar zijn waarin Elke dag angst verscheen, mijn boek over de V-bommenterreur (meer info). Maar diezelfde angst was ook bijna dagelijks in de actualiteit merkbaar, na aanslagen in Brussel, Nice, Berlijn, Lahore, Istanbul, Bagdad… Daarnaast was er de dagelijkse hel in Syrië. De beelden spreken voor zich. Daarom geef ik voor de rest geen uitleg.

2016-jaar-van-de-terreur-foto-1-www-pieterserrien-be

2016-jaar-van-de-terreur-foto-2-www-pieterserrien-be 2016-jaar-van-de-terreur-foto-3-www-pieterserrien-be 2016-jaar-van-de-terreur-foto-4-www-pieterserrien-be 2016-jaar-van-de-terreur-foto-5-www-pieterserrien-be 2016-jaar-van-de-terreur-foto-6-www-pieterserrien-be 2016-jaar-van-de-terreur-foto-7-www-pieterserrien-be 2016-jaar-van-de-terreur-foto-8-www-pieterserrien-be 2016-jaar-van-de-terreur-foto-9-www-pieterserrien-be

 

 

 

Een gedachte over “2016: Het jaar van de terreur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s